bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen nu gasloos gebouwd, ook bij Hemelrijk. De woningen worden verwarmd via een warmtepomp. Ook worden de woningen voorzien van zonnepanelen. Hieronder lees je wat je nog meer kunt verwachten!

Energie Duurzame Warmtesystemen

Warmtepomp en zonnepanelen 

De woningen van Hemelrijk worden voorzien van een energiezuinige en duurzame energieopwekkingsinstallatie. Deze bestaat uit een gasloze individuele lucht-water warmtepomp gecombineerd met een zonne-energie installatie

De warmtepomp levert warm tapwater en zorgt ervoor dat je woning behaaglijk warm blijft in de winter. Afhankelijk van het woningtype is er zelfs een functie aanwezig die je woning verkoeling kan bieden in de zomer. Op het dak van je woning komen zonnepanelen die stroom opwekken. Duurzaam en goed voor je energierekening!

Bij de aankoop van een woning maak je automatisch gebruik van een all-in huurconstructie voor de lucht-water warmtepomp en de zonne-energie installatie. Als je liever direct eigenaar wilt worden van de installatie, dan is er ook de mogelijkheid om deze af te kopen.

Meer over de lucht-water warmtepomp

Sanitair

Badkamer en toilet

Voor je badkamer kun je alle kanten op. In Woonbelevingscentrum LIV kun je als koper alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair en tegelwerk opgenomen is in de koopsom en vertelt wat er nog meer mogelijk is. In de tabel hiernaast zie je per woningtype het afwerkingsniveau van het sanitair. Bij alle woningen geldt dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Villeroy & Boch uitrusting. Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw voorkeur. Wanneer de verkoop van start gaat komt de sanitairbrochure online, zodat je kunt zien wat er allemaal standaard in jouw woning zit. 

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het beste bij jou past.

Type woning

Afwerking sanitair

Tussenwoning | Hoekwoning - Langskap (BNR 21)

Comfort

Hoekwoning - Dwarskap | Hoekwoning - Dwarskap XL Hoekwoning - Langskap (BNR 52)

Luxe

Levensloopbestendige (semi)bungalows

Topline

Twee-onder-een-kapwoningen (Langskap en Dwarskap)

Topline

 

Heerlijk genieten in jouw nieuwe

Keuken

De keuken is voor veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen. In het schema hiernaast zie je per woningtype het afwerkingsniveau van de keuken. Wanneer de verkoop van start gaat komt de keukenbrochure online te staan, zodat je kunt zien wat er allemaal standaard in jouw keuken zit. 

Bij sommige woningen wordt de keuken casco opgeleverd en ontvang je een keukencheque die je kunt inleveren bij LIV. Tijdens je adviesgesprek ga je met de keukenadviseur aan de slag om de keuken helemaal te laten voldoen aan jouw eigen wensen. De showroom van LIV biedt een zee aan inspiratie en ideeën. Mogelijkheden genoeg!

Type woning

Afwerking keuken

Tussenwoning - XL | Hoekwoning - Dwarskap | Hoekwoning - Dwarskap XL Hoekwoning - Langskap (BNR 52)

Keuken Luxe

Levensloopbestendige (semi)bungalows

Keuken Topline

Twee-onder-een-kapwoningen (Langskap en Dwarskap)

Keuken Topline

Tussenwoning | Hoekwoning - Langskap (BNR 21)

Waardecheque t.w.v. €1.500,-

 

tuin4.jpg

Tuinklaar

Hoe fijn is het als bij de oplevering van je nieuwe woning ook je tuin volledig klaar is? Bespaar jezelf de ergernis van een slechte toegang en modderschoenen bij binnenkomst. Geniet direct van een mooie tuin bij oplevering. Met de optie Tuinklaar van LIV ligt dit binnen handbereik! Bij Hemelrijk krijg je standaard een Tuinklaar-cheque, die jij kunt besteden om jouw tuin in te richten. 

Wil jij je tuin direct uitbreiden? De Tuinklaar adviseur in LIV helpt je bij het samenstellen van jouw ideale tuin. In de daktuin bij LIV vind je 350 m² aan tuininspiratie: ruime keuzemogelijkheden door de toepassing van de juiste materialen, beplanting en verlichting. Wist je dat de tuin als onroerend goed ook onder de financieringsmogelijkheden van je nieuwe huis valt? Het is verstandig om hier vroegtijdig al budget voor te reserveren. De financieel adviseur bij LIV kan je hier meer over vertellen.

Een van de eerste projecten met Tuinklaar was Eiland F in Veenendaal. Lees hieronder over de positieve ervaringen van de bewoners!

Ervaringen Tuinklaar

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe