bus auto fiets
Menu

Over Hemelrijk

Op deze pagina lees je meer over Hemelrijk, waar jij straks misschien wel heerlijk woont! De verkoop is gestart! Je kunt nu jouw woningvoorkeuren doorgeven via de aanbodpagina.

Groen en duurzaam wonen

Een bijzondere wijk met een groen karakter
Hemelrijk wordt een wijk met een groen en natuurinclusief karakter. Zo komen er groene erfafscheidingen tussen het openbare gebied en de voortuinen en zijn er in het plan meerdere wadi’s (verlaagde groenstroken voor opvang van hemelwater) om wateroverlast tijdens piekbuien te voorkomen. Deze natuurinclusieve aspecten zorgen naast een fraaie uitstraling ook voor verkoeling tijdens de zomerhitte.

Duurzaam wonen
Kies je voor Hemelrijk, dan krijg je een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. Denk aan een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor voldoen de woningen aan de BENG-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit merk je terug in je woongenot – door het aangename binnenklimaat – én op je maandelijkse energienota!

Vogelvlucht- en woningimpressies van Hemelrijk!

Een gevarieerd woningaanbod

De 46 koopwoningen van Hemelrijk zijn verdeeld over 32 rijwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 2 levensloopbestendige (semi)bungalows. Hieronder zie je alle woningtypes en kun je makkelijk op jouw favoriet klikken voor meer informatie. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe