bus auto fiets
Menu

Over het plan

Op deze pagina lees je meer over nieuwbouwproject Hemelrijk Puiflijk, waar jij straks misschien wel heerlijk woont!

Bestemmingsplan en planning

Bestemmingsplan onherroepelijk: verder met de ontwikkeling

We zijn verheugd om te kunnen melden dat het bestemmingsplan van Hemelrijk onherroepelijk is. Dit betekent namelijk dat we door kunnen met de nadere uitwerking en dat jij als geïnteresseerde weer een stap dichterbij de kans bent om hier een prachtige woning te bemachtigen!

De planning

De beoogde planning is dat we omstreeks mei / juni 2022 in verkoop kunnen met de woningen van Hemelrijk. Uiteraard wordt deze planning steeds concreter zodra we dichter bij de start verkoop komen. Wil je dit nieuws direct ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Vogelvlucht- en woningimpressies

Het gevarieerde woningaanbod van Hemelrijk

Hemelrijk bestaat uit 68 woningen met een aansprekende en gevarieerde uitstraling. Er komen 22 huurwoningen en 46 koopwoningen, verdeeld over 32 rijwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 2 levensloopbestendige (semi)bungalows. Hieronder lees je meer over de koopwoningen, die je ook kunt bekijken via de kavelkaart.

Type A – Tussenwoningen (21 stuks)
Je hebt volop ruimte om te genieten in deze mooie tussenwoningen! Door de grote variatie in gevels kun je echt kiezen voor de woning die past bij jouw smaak. De woning aan de Koningsweg (bouwnummer 8) sluit qua uitstraling mooi aan bij de landelijke lintbebouwing aan de overzijde, terwijl de overige woningen een meer samenhangende architectuur hebben. Bouwnummer 8, 14 en 17 springen extra in het oog door de topgevel, die tevens voor extra ruimte op de tweede verdieping zorgt.

Type B – Hoekwoningen (10 stuks)
Wil jij graag heerlijk wonen op de hoek? Je kunt bij deze fraaie hoekwoningen kiezen voor een langskap (bouwnummer 21, 51) of voor een dwarskap (bouwnummer 10, 11, 20, 23, 28, 34, 45) zodat je een extra ruime en lichte tweede verdieping hebt. Door de variatie in de gevels – zoals steenkleur en horizontaal en verticaal metselwerk – valt er genoeg te kiezen.

Type C - Twee-onder-een-kapwoningen (14 stuks)
Zie jij jezelf al thuiskomen in een riante twee-onder-een-kapwoning van Hemelrijk? Je auto kun je kwijt in de garage of op de parkeerplek op eigen terrein. Binnen dit woningtype kun je kiezen wat past bij jouw woonwensen. Bouwnummer 53 t/m 58 hebben een meer samenhangende uitstraling en beschikken over een geschakelde garage. Zoek je een woning die extra in het oog springt, kijk dan eens naar bouwnummer 61 of 65 met een wit of rood genuanceerde gevel. Wil je een extra ruime tweede verdieping, dan is de variant met dwarskap (bouwnummer 53, 58, 61, 65) iets voor jou.

Type D – Levensloopbestendige (semi)bungalow (2 stuks)
Welkom in je nieuwe thuis! In deze (semi)bungalows – met slaapkamer en badkamer op de begane grond – vind je alles om heerlijk te leven en te genieten van het landelijke wonen in Puiflijk. Door de standaard dakkapel aan de voorzijde heb je een extra lichte en ruime eerste verdieping. Je auto kun je kwijt op de eigen parkeerplaats naast de woning.

Natuurinclusief karakter

Zoals de impressies laten zien, krijgt Hemelrijk een mooi groen en natuurinclusief karakter. Zo komen er groene erfafscheidingen tussen het openbare gebied en de voortuinen en zijn er in het plan meerdere wadi’s (een verlaagd grasveld dat tijdelijk gevuld kan worden met hemelwater) aanwezig om wateroverlast tijdens piekbuien te voorkomen. Deze natuurinclusieve aspecten zorgen naast een fraaie uitstraling ook voor verkoeling tijdens de zomerhitte en bovendien voor een fijne leefomgeving voor mens én dier!

Bekijk 

de kavelkaart
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe