bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorinschrijving Hemelrijk gestart!

2 juni 2022

Het is zover: de voorinschrijving van Hemelrijk is gestart! Dit betekent dat je jouw woningvoorkeuren vanaf nu kunt doorgeven.

Voorinschrijving: wat zijn de woningen van jouw voorkeur?
Op de woningaanbodpagina zie je de prijsbandbreedtes per woningtype. Zo kun je beter bepalen welke woning(en) aansluiten bij jouw wensen en budget. Via de button ‘Voorkeuren doorgeven’ kun je aangeven welke woningen jouw voorkeur hebben. Je kunt maximaal 10 bouwnummers doorgeven. Deze bouwnummers staan dan al klaar op het online inschrijfformulier in je accountomgeving zodra de verkoop start. Je kunt jouw voorkeuren altijd nog aanpassen.

Start verkoop: donderdag 16 juni
De start verkoopdatum is bekend: donderdag 16 juni om 12.00 uur gaan woningen van Hemelrijk in verkoop! Vanaf dan staat alle informatie en verkoopdocumentatie online: van de woningprijzen en de sanitair- en keukenbrochures tot de koperskeuzelijst met het meer- en minderwerk.

Vanaf 16 juni heb je ruim een week de tijd om via je accountomgeving het digitale inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Heb je een financiële check opgevraagd bij een erkend hypotheekadviseur of bank, dan kun je deze uploaden bij het inschrijfformulier. Voor een financiële check kun je onder meer terecht bij LIV Hypotheken. Klik hier om meer te lezen.

Bekijk het woningaanbod!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe