bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop gestart, schrijf je in!

16 juni 2022

De verkoop van Hemelrijk is gestart! Woon jij straks in één van deze mooie woningen op de grens van Puiflijk en Druten?

Eenvoudig digitaal inschrijven
Op de aanbodpagina kun je de woningen bekijken en jouw favoriete bouwnummer(s) bepalen. Heb jij jouw woningvoorkeuren al eerder doorgegeven, dan staan deze al klaar in je accountomgeving. Je kunt de voorkeuren nog aanpassen naar wens.

Om je in te schrijven op de woning(en) van jouw voorkeur, kies je in je accountomgeving voor ‘Online inschrijven’ en vul je de woning-, NAW- en financiële gegevens in. Heb je een financiële check aangevraagd, dan kun je deze uploaden. Na digitale ondertekening kun je de inschrijving definitief indienen en ontvang je een bevestiging van inschrijving.

De inschrijfperiode loopt tot en met zondag 26 juni. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Verkoopinformatie
Op de downloadpagina vind je de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure, prijslijst en technische verkoopstukken. Je ziet op deze pagina wat er allemaal zit inbegrepen in de koopprijs van de woningen.

Toewijzing en optantenavond 5 juli
Na sluiting van de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen en hoor je uiterlijk 1 juli of er een woning aan jou is toegewezen.

Hoera! Ben je één van de gelukkigen, dan hoor je welke woning aan jou is toegewezen en nodigen we je uit voor de optantenavond 5 juli om 19.00 uur in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Hier ontvang je meer informatie over het vervolgproces en is er ruimte voor het stellen van vragen. Ben je die avond verhinderd? Dan ontvang je de informatie digitaal.

Helaas... Is er geen woning aan jou toegewezen, dan ontvang je bericht dat je reservekandidaat bent voor de woning(en) waarop jij je hebt ingeschreven. Vervalt er een optie op een woning, dan wordt de eerstvolgende kandidaat op de reservelijst benaderd.

Vragen?
Heb je vragen over de woningen of je inschrijving, dan kun je via de contactpagina telefonisch of via het contactformulier contact opnemen met de makelaar.

We zien je inschrijving graag tegemoet en hopen je binnenkort blij te kunnen maken met je nieuwe woning in Hemelrijk!

Naar het woningaanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe