bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update over Hemelrijk Puiflijk

27 oktober 2020

In dit artikel praten we je kort bij over het nieuwbouwproject Hemelrijk Puiflijk, waarmee zo’n 65 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd op de grens van Puiflijk en Druten.

Dit kun je verwachten

Er is een principeakkoord met de gemeente Druten, wat inhoudt dat de samenwerking is bevestigd. Momenteel wordt de invulling van het plan verder uitgewerkt, waarbij er veel rekening zal worden gehouden met de woonbehoeften en -wensen uit de directe omgeving. Naar verwachting kunnen we eind dit jaar / begin volgend jaar een update geven over de ontwikkelingen van het plan. Als alles volgens planning verloopt, dan zal Hemelrijk Puiflijk halverwege 2021 in verkoop gaan.

Veel interesse

Er hebben zich inmiddels al bijna 250 geïnteresseerden ingeschreven voor de nieuwsbrief van Hemelrijk Puiflijk! Mooi om te zien dat er veel interesse is in dit project, zowel vanuit Druten en Puiflijk als omliggende regio’s. Via de nieuwsbrief, deze website en de Facebook-pagina van Hemelrijk Puiflijk delen we de updates over het project. Volg je onze Facebook-pagina al? Daar zullen we in aanloop naar de start verkoop extra informatie delen, zoals over hotspots in de buurt van de projectlocatie.

Naar de Facebook-pagina!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe