bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start bouw Hemelrijk! | Beschikbare woningen

29 juni 2023

Mooi nieuws: de bouw van de prachtige woningen van Hemelrijk is gestart! Al vanaf het tweede kwartaal van 2024 worden de woningen opgeleverd.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, die inclusief mooie opties worden opgeleverd. Dit zijn de opties die veel worden gekozen - zoals een uitbouw of grotere badkamer – en dat is niet zonder reden: deze opties bieden je volop woongenot!

Druk jouw stempel op je nieuwe woning
De beschikbare woningen van Hemelrijk worden aangeboden met flexibele afwerkingsmogelijkheden en hebben hierdoor een verlaagde koopsom. Ook zijn er interessante opties aan de woningen toegevoegd, die inbegrepen zitten in de koopsom.

De flexibele afwerkingsmogelijkheden bieden je maximale vrijheid om de woning naar jouw wens vorm te geven. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik hieronder om meer te lezen.

Wonen zoals jij wilt

Interesse? Geef het door!
Zie jij jezelf in de zomer van volgend jaar al heerlijk wonen in Hemelrijk? Geef je interesse door via de aanbodpagina of neem contact op met de makelaars. Je kunt ook langskomen om de locatie en de ligging van de woningen te bekijken. Via de button hieronder plan je eenvoudig een bezichtiging in. De makelaar laat je dan de locatie en de kavels zien, beantwoordt je vragen en kan direct jouw woninginteresse vastleggen.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe