bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start bouw dichtbij | Paasfeestje 12 april

30 maart 2023

De start bouw van Hemelrijk komt steeds dichterbij! Begin juni starten we met de bouw van de woningen. Voordat dat zover is, organiseren we woensdag 12 april een paasfeestje op de projectlocatie.

Paasfeestje met kleurplatenactie
Op woensdag 12 april tussen 15.00 en 17.00 uur organiseren we op de projectlocatie aan de Koningsweg (de exacte locatie zie je op deze pagina) een vrij toegankelijk paasfeestje. Kinderen kunnen paaseieren versieren. Ook is er een kleurplatenactie. Kleurplaten kunnen worden gedownload via deze pagina of vanaf morgen worden opgehaald bij Makelaardij Sjuul van de Klok (Kattenburg 32 Druten). Ingekleurde kleurplaten kunnen worden ingeleverd tijdens het paasfeestje of t/m 12 april worden gemaild naar hemelrijk@beterwonenin.nl. De 3 mooiste kleurplaten ontvangen een leuke prijs! De winnaars ontvangen hier 19 april bericht over.

Tijdens het paasfeestje staat er een stand waar koffie, thee of limonade kan worden gehaald. Ook de makelaars zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over de nog beschikbare woningen en om brochures uit te delen. Via kavelbordjes bij de nog beschikbare woningen is de ligging en extra informatie te bekijken.

Vanwege beperkte parkeermogelijkheden willen we vragen om zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen. Omdat het een bouwlocatie is, kan het wat modderig zijn. We raden daarom aan om oude schoenen (of laarzen) aan te trekken.

Bekijk de beschikbare woningen
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe