bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Naderende voorinschrijving en verkoop!

24 mei 2022

In dit artikel vertellen we je meer over de naderende voorinschrijving en de start verkoop van Hemelrijk.

Ook lees je over het belang van een hypotheekbelofte.

De voorinschrijving: woningvoorkeur doorgeven
Volgende week donderdag 2 juni start de voorinschrijving. Je ontvangt een nieuwsbrief om je hiervan op de hoogte te stellen. Vanaf dan staan op de aanbodpagina de prijsbandbreedtes per woningtype en heb je alvast de mogelijkheid om jouw woningvoorkeuren door te geven. Doe je dit, dan hoef je bij de start verkoop alleen nog je NAW- en financiële gegevens in te vullen op het inschrijfformulier in je accountomgeving om je inschrijving compleet te maken. Wijzigen jouw woningvoorkeuren nog, dan kun je deze aanpassen voordat je de inschrijving definitief verstuurt.

Over de start verkoop
De verwachting is dat de verkoop van Hemelrijk in de tweede helft van juni van start gaat. Vanaf dan staat alle verkoopdocumentatie online: van de woningprijzen en de sanitair- en keukenbrochures tot de koperskeuzelijst met het meer- en minderwerk.

Hypotheekadvies en hypotheekbelofte
Weet jij al wat er qua hypotheek mogelijk is? Hierover kun je je laten adviseren bij een erkend hypotheekadviseur of een bank naar keuze. Je kunt daar ook een hypotheekbelofte of financieringsbelofte aanvragen, waarin staat hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Deze belofte kun je na de start verkoop uploaden bij je inschrijving. Dit geeft jou en ons de zekerheid dat je de woning kunt financieren, wat jouw kansen bij de woningtoewijzing kan vergroten.

Voor hypotheekadvies en een financieringsbelofte kun je onder meer terecht bij LIV Hypotheken. Klik hieronder om meer te lezen en een vrijblijvend hypotheekgesprek aan te vragen.

LIV Hypotheken
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe