bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Laatst beschikbare woningen | Naderende start bouw

2 februari 2023

In dit artikel lees je over de laatst beschikbare woningen van Hemelrijk en de naderende start bouw!

Nog enkele woningen beschikbaar
Veel enthousiaste optanten hebben inmiddels een verkoopgesprek bij de makelaar gehad of de koopovereenkomst getekend. Ook voor de komende periode staan de nodige gesprekken gepland.

Wil jij binnenkort ook een gesprek over misschien wel jouw nieuwe droomwoning, bekijk dan snel het actuele woningaanbod en geef je interesse door! De makelaar kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden. Neem contact op met Hans Janssen Garantiemakelaars (tel. 024 – 677 7776) of Sjuul van de Klok Makelaardij (tel. 0487 518 566).

Start bouw voor de zomer
Naar verwachting start de bouw van de woningen voor de zomer, omstreeks juni. Eerst zal de projectlocatie nog bouwrijp worden gemaakt. Dit zijn alle voorbereidende werkzaamheden om straks te kunnen starten met de bouw van de woningen. Denk aan het aanleggen van (bouw)wegen, kabels en leidingen voor rioleringen en nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, internet en tv.

In februari/maart ontvangen kopers de zogenoemde ‘Hoerabrief’, waarin staat dat zij de uitnodiging kunnen verwachten voor het tekenen van de leveringsakte bij de notaris. Een speciaal moment, want na het tekenen zijn ze officieel eigenaar van de grond.

Bekijk de laatste woningen!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe