bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Kavelkaart en nieuwe impressies online!

7 april 2022

Mooi nieuws: we kunnen de kavelkaart en nieuwe impressies van Hemelrijk met je delen. Zo krijg je een goed beeld van de woningen en de groen opgezette wijk.

Over de kavelkaart en impressies
Via de kavelkaart zie je de ligging van de woningen. Per woningtype kun je een impressie bekijken, lees je meer over het type en staan de woningkenmerken weergegeven. Binnenkort komen ook de plattegronden online te staan, zodat je een beeld krijgt van de indeling van de woningen.

Zoals de woningimpressies hierboven laten zien, is er qua uitstraling veel te kiezen: door het Gevelklaar-concept zijn er bij Hemelrijk ongeveer 20 verschillende geveltypes. Heb jij al favoriete woningen waar jij je straks op gaat inschrijven? Ook de ruimtelijke opzet van de wijk is goed zichtbaar, met veel aandacht voor openbaar groen en voldoende parkeergelegenheid. Zo wordt Hemelrijk een prachtige nieuwe wijk en een echte aanwinst voor Puiflijk!

Dit kun je verwachten
De verwachting is nog steeds dat in mei / juni de verkoop van start gaat! Enkele weken vóór start verkoop kunnen we de prijsindicaties per woningtype met je delen en is het alvast mogelijk om door te geven naar welke woning(en) jouw voorkeur uitgaat. Zodra de verkoop start, komt alle informatie online te staan: van de definitieve woningprijzen tot de plattegronden en de keuken- en sanitairbrochure.

Bekijk de kavelkaart
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe