bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Donderdag 17 november: informatieavond in LIV!

8 november 2022

Heb jij interesse in een woning, dan bieden we jou een bijzondere kans om deze al 'in het echt' te beleven!

Er zijn bij Hemelrijk in Puiflijk/Druten nog enkele woningen beschikbaar: van riante twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige semi-bungalows tot fraaie hoek- en tussenwoningen.

Kom jij naar de informatieavond?
Heb jij interesse in een woning, dan bieden we jou een bijzondere kans om deze al 'in het echt' te beleven! Volgende week donderdag 17 november tussen 18.00 en 20.00 uur organiseren we in het LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen namelijk een speciale Hemelrijk-informatieavond. Tijdens deze avond:

  • Staan de makelaars klaar om al jouw vragen te beantwoorden;
  • Kun je in LIV rondlopen in de modelwoningen op ware grootte. Zo krijg je een goed beeld van de ruimte, uitstraling en het interieur van de woningen! Ook ontdek je wat er mogelijk is qua afmetingen, materialen, afwerking, uitbouwopties en meer.

MELD JE AAN!

Datum en tijdstip:
Donderdagavond 17 november, vrije inloop tussen 18.00 en 20.00 uur. Via de aanmeldlink hierboven kun je aangeven hoe laat en met hoeveel mensen je verwacht te komen.

Locatie:
LIV Woonbelevingscentrum | Verlengde Energieweg 50, Nijmegen

Contact
Heb jij interesse in een woning, maar kun je volgende week donderdag niet bij de informatieavond zijn? Je kunt jouw interesse natuurlijk ook digitaal doorgeven via de kavelkaart of door telefonisch contact op te nemen met de makelaar (Hans Janssen: 024 677 7776 of Makelaardij Sjuul van de Klok: 0487 518566).

Aanmelden voor de informatieavond
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe