bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De actuele status van Hemelrijk

5 oktober 2021

In dit artikel geven we je een update over dit mooie nieuwbouwproject in Puiflijk. Ook vertellen we meer over het gevelklaar-concept en de verwachte planning.

De actuele status van Hemelrijk
Het bestemmingsplan van Hemelrijk ligt momenteel bij de gemeente. We verwachten dat het plan op korte termijn definitief wordt, waarmee we groen licht krijgen voor de verdere ontwikkeling van Hemelrijk.

Met dit plan realiseren we circa 68 woningen, gunstig gelegen aan de Koningsweg op de grens van Puiflijk en Druten. Hemelrijk wordt een fijne plek om te wonen, met een gevarieerd aanbod voor zowel starters als doorstromers: circa 30% van het aanbod wordt sociale huur of koop, 30-35% ligt onder de NHG-grens en 35-40% ligt hierboven.

Gevelklaar-concept
Het plan is om bij de bouw van de woningen gebruik te maken van het unieke gevelklaar-concept van Spaansen. Dit houdt in dat de gevels compleet fabrieksmatig afgewerkt – inclusief kozijnen, isolatie en steenstrips metselwerk – efficiënt worden gemonteerd op de bouwlocatie. Zo kunnen we de woningen van Hemelrijk straks extra snel opleveren aan de toekomstige bewoners!

Dit kun je verwachten
De huidige planning is dat Hemelrijk in het eerste kwartaal van 2022 in verkoop gaat. Later dit jaar verwachten we de eerste woningschetsen te kunnen delen, zodat je alvast een beeld krijgt van de uitstraling van de woningen. We houden je via deze website en via de nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe