bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bestemmingsplan onherroepelijk | Eerste schets

2 december 2021

Goed nieuws voor het mooie nieuwbouwproject Hemelrijk in Puiflijk: het bestemmingsplan is onherroepelijk en we kunnen de eerste schets met je delen!

Bestemmingsplan onherroepelijk: verder met de ontwikkeling
We zijn verheugd om te kunnen melden dat het bestemmingsplan van Hemelrijk onherroepelijk is. Dit betekent namelijk dat we door kunnen met de nadere uitwerking en dat jij als geïnteresseerde weer een stap dichterbij de kans bent om hier een prachtige woning te bemachtigen!

Eerste schets van Hemelrijk
De vogelvluchtschets hieronder geeft vanuit de lucht een eerste beeld van de woningen van Hemelrijk. Zoals de schets laat zien, is de nieuwe wijk ruim opgezet met veel aandacht voor groen.

Binnenkort kunnen we de ooghoogte-schetsen met je delen, die een beeld geven van de aansprekende uitstraling van de woningen. Over het ontwerp en de architectuur van de woningen gingen we in gesprek met John van Dijk, de architect die betrokken is bij Hemelrijk.

De architect aan het woord
Met John van Dijk – architect en één van de eigenaar-directeuren bij MTB Architecten – spraken we uitgebreid over de woningen van Hemelrijk: van het goed doordachte stratenpatroon waardoor de woningen een mooi uitzicht hebben tot de traditionele architectuur in een eigentijdse vertaling. Klik hier om het artikel te lezen.

Dit is de planning
De planning is nog steeds om in het eerste kwartaal van 2022 in verkoop te gaan met de woningen van Hemelrijk. Een concretere planning richting start verkoop kunnen we begin 2022 delen.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe