bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Aangepast woningaanbod | Inschrijven nog mogelijk

25 juli 2022

Inmiddels is de inschrijfperiode voor Hemelrijk verstreken en hebben de eerste verkoop- en informatiegesprekken plaatsgevonden.

Extra levensloopbestendige woningen
Tijdens de inschrijfperiode en gesprekken is gebleken dat er veel interesse is voor levensloopbestendige woningen. Daarom is het aanbod levensloopbestendige woningen bij Hemelrijk vergroot met 4 woningen. De makelaar heeft inmiddels de geïnteresseerden benaderd die tijdens de inschrijfperiode hun voorkeur hebben doorgegeven voor dit woningtype.

Interesse? Inschrijven nog mogelijk!
Heb jij interesse in een woning van Hemelrijk, maar ben je nog niet ingeschreven? Dan hebben we goed nieuws, want via de aanbodpagina kun jij nog steeds kans maken op een woning. Enkele woningtypes die nog beschikbaar zijn:

Twee-onder-een-kapwoningen met langskap of dwarskap. Volop woonruimte met 153 m2 gebruiksoppervlakte en een garage en parkeerplek op eigen terrein.

Tussenwoningen. Deze fraaie woningen kijken mooi uit over de groene wijk en hebben en standaard 3 slaapkamers.

Hoekwoning. Heerlijk wonen op de hoek? Er is nog één hoekwoning beschikbaar, met een extra ruime tuin en mooi uitzicht op de groene wadi aan de voorzijde.

Eenvoudig inschrijven of interesse doorgeven
Via de accountomgeving kun jij je inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Liever direct contact met de makelaar om je interesse door te geven of vrijblijvend meer informatie te ontvangen? Klik hier voor de makelaarsgegevens.

Tekenmoment 14 sociale huurwoningen Hemelrijk
Afgelopen dinsdag is de intentieovereenkomst voor de 14 sociale huurwoningen in Hemelrijk ondertekend door KlokGroep en Woonwaarts. Met een woonoppervlak van circa 90 m2 zijn de woningen bijzonder geschikt voor starters en kleine gezinnen. De woningen zullen worden verhuurd via www.entree.nu. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de verhuur start, wat de exacte huurprijs wordt en hoe de inschrijving verloopt. Zodra er meer informatie bekend is, delen we dit via de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe