bus auto fiets
Menu

Locatie Hemelrijk Puiflijk

Het dorpje Puiflijk telt ruim 1.300 inwoners en ligt in het veel bezongen Land van Maas en Waal. Hieronder lees je meer over de prachtige omgeving en de verschillende hotspots in de buurt!

Gunstig gelegen

  • NATUURRIJKE OMGEVING

    De landelijke sfeer van Puiflijk wordt versterkt door de weidse omgeving en de uiterwaarden van de rivier de Waal. Hier geniet je fietsend of wandelend van de fraaie, ongerepte natuur. Kijk uit over oude landerijen, slingerende dijken, natuurrijke uiterwaarden en vruchtbare boomgaarden. Waag de oversteek met een van de pontjes die je onderweg tegenkomt of kies voor een van de vele uitgezette fiets- of wandelroutes. Natuurliefhebbers kunnen hier hun geluk niet op!

  • VOORZIENINGEN DICHTBIJ

    Woon je in Puiflijk, dan heb je alle dagelijkse voorzieningen dichtbij. In het dorpscentrum vind je verschillende winkels. Daarnaast heeft Puiflijk een basisschool, kinderdagverblijf, zwembad, muziek- en sportvereniging. Je bent binnen no-time in het aangrenzende Druten, met een ruim winkelaanbod. Ook profiteer je van een goede verbinding met de snelwegen (A15/A50/A73) en het openbaar vervoer, zodat je altijd snel op je plek van bestemming bent.

  • LANDELIJK WONEN

    Puiflijk telt ruim 1.300 inwoners en valt onder de gemeente Druten. Puiflijk is inmiddels aan de kern Druten vastgegroeid. Het dorpje ligt prachtig aan de zuidkant van de Waal, in een natuurrijke en landelijke omgeving. Het Dorpshuis De Lier is het hart van de hechte gemeenschap en een belangrijke ontmoetingsplaats voor inwoners van alle leeftijden. Een plek van ontspanning en inspanning, gezelligheid en sport, maar vooral van fijn samenzijn.

Afstand van Hemelrijk tot belangrijke punten

Hieronder zie je de reistijd in minuten met fiets, auto en openbaar vervoer.

Naar
Supermarkt 4 3 8
Basisschool 3 3 12
De Afferdense en Deestse Waarden 13 9
Druten Centrum 5 4 15
Nijmegen 24
Tiel 23
Oss 30

Hotspots in de buurt

Nijmegen
1

Nijmegen

Woon je in Puiflijk, dan ligt de oudste stad van Nederland in de buurt. Nijmegen is een echte studentenstad met zowel historische als moderne architectuur. Ook vind je er verschillende musea, zoals Museum het Valkhof en Natuurmuseum de Bastei. Er is een groot winkelaanbod, met naast grote retailers vele knusse exclusieve zaken. Eventjes niets? Slenter dan door de mooie binnenstad of over de Waalkade.

Natuurgebied
2

Natuurgebied

In het prachtige natuurgebied de Afferdense en Deestse Waarden aan de Waal kun je heerlijk genieten van het ongerepte groen: van ooibos en grasland tot poelen en beekjes. Er komen in dit gebied veel soorten planten, dieren en zeldzame vissen voor. Vanaf de dijk kijk je weids uit over het hele gebied. Dit is de ideale plek om heerlijk uit te waaien, om daarna weer ontspannen thuis te komen!

Agora Theater
3

Agora Theater

In het Agora Theater in Druten kun je terecht voor gevarieerde voorstellingen. Qua programmering biedt dit theater voor ieder wat wils: volwassenen genieten van een cabaret-, toneel- of muziekvoorstelling. Kinderen zitten op het puntje van hun stoel tijdens een spannende kindervoorstelling. Voor een compleet avondje uit kun je met een ‘Hap & Stap arrangement’ ook heerlijk eten voorafgaand aan de voorstelling.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe