bus auto fiets
Menu

Het aankoopproces stap voor stap

Hieronder lees je in het kort meer over de stappen van het aankoopproces bij Hemelrijk: van het doorgeven van je woningvoorkeur tot en met de oplevering van de woning. Zo weet je waar je aan toe bent.

Voorinschrijving: je woningvoorkeur doorgeven

De voorverkoop van Hemelrijk is gestart! Vanaf nu kun je alvast jouw woningvoorkeuren kunt doorgeven. Op donderdag 16 juni 2022 om 12:00 uur start de definitieve verkoop en kun je jouw inschrijving digitaal indienen. Via nieuwsbrieven informeren wij je over wanneer de voorinschrijving en definitieve verkoop zal starten. Schrijf je dus in voor de nieuwsbrief zodat je altijd van alle updates op de hoogte bent.

We adviseren je om je al vóór start verkoop te laten informeren over jouw financieringsmogelijkheden. Via een bank of hypotheekadviseur naar keuze - zoals LIV Hypotheken - kun je je laten adviseren en een hypotheek- of financieringsbelofte aanvragen. Zo weet je vooraf wat jouw financiele mogelijkheden zijn. De hypotheek- of financieringsbelofte kun je straks na start verkoop toevoegen aan je inschrijving.

Schrijf je in voor de 

nieuwsbrief
Enquete - header.jpg

Start verkoop en toewijzing

Start verkoop
Bij start van de verkoop kun jij je via je persoonlijke accountomgeving inschrijven voor maximaal 10 woningen, waarbij nummer 1 natuurlijk je voorkeur heeft. De verkoopperiode loopt altijd een bepaalde periode die vooraf is gecommuniceerd. Via je accountomgeving kun je jouw woningvoorkeur(en) doorgeven, je NAW- en financiële gegevens invullen (en een hypotheek- of financieringsbelofte uploaden) en je inschrijving definitief versturen.

Toewijzing
De toewijzing van de woningen vindt plaats via een geautomatiseerd systeem, waarbij er een controle plaatsvindt op de volledigheid van de inschrijvingen. Bij de toewijzing wordt gekeken naar gunning op zo hoog mogelijke voorkeur en het beste projectresultaat. De optanten worden vervolgens door benaderd door de makelaar.

Mocht je dan nog niet benaderd zijn, dan kom je op de reservelijst te staan en kun je wellicht later nog benaderd worden als er een woning beschikbaar komt.

Meer over

het project
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe