bus auto fiets
Menu

Nieuwbouwproject Hemelrijk
Nog enkele woningen beschikbaar

Ben jij op zoek naar een energiezuinige woning in Puiflijk? Dan is dit jouw kans, er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Op een mooie plek met veel groen en ruimte wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd met een diversiteit aan woningen. Hemelrijk ligt centraal, er is een goede verbinding met de snelwegen (A15/A50/A73) en het openbaar vervoer, zodat je altijd snel op je plek van bestemming bent. 

Vrijblijvend langskomen om de projectlocatie?

Plan een bezichtiging in!

 • Planning

  • In verkoop

  • Juni 2023: start bouw

  • Q3 2024: verwachte oplevering

 • Jouw nieuwe (t)huis

  Klik hier!
 • Downloads

  Klik hier!

Hemelrijk

Duurzaam en groen wonen 

Met het mooie nieuwbouwproject Hemelrijk worden er in totaal 68 woningen gerealiseerd: 46 koopwoningen en 22 (sociale) huurwoningen. Qua woningtypes komt er een divers aanbod voor iedere woonwens; van rij- en hoekwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen.

 

De projectlocatie aan de Koningsweg ligt op de grens van Puiflijk en Druten. Dit wordt een prachtige plek om te wonen, voor zowel starters als doorstromers. Hemelrijk wordt een ruimtelijk opgezette wijk, met veel aandacht voor openbaar groen en voldoende parkeergelegenheid. 

Bekijk het aanbod en selecteer jouw favoriete(n).

Bekijk het actuele woningaanbod via

de kavelkaart!

Het woningaanbod

De koopwoningen 

De 46 koopwoningen van Hemelrijk zijn verdeeld over 32 rijwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 6 levensloopbestendige (semi)bungalows. Zo is er voor ieder wat wils! Kies je voor Hemelrijk, dan krijg je een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. Denk aan een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor voldoen de woningen aan de BENG-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit merk je terug in je woongenot – door het aangename binnenklimaat – én op je energierekening! Klik hier om meer te lezen over de voordelen. 

Bekijk hier het woningaanbod en schrijf je in op jouw favoriete bouwnummer(s)!

De huurwoningen

De sociale huurwoningen zullen verhuurd worden door Woonwaarts. Een woningcorporatie werkzaam in de gemeenten Beuningen, Druten en Nijmegen. Als je op de hoogte gehouden wilt worden over de huurwoningen, willen we je vragen om je gegevens door te geven en akkoord te geven dat we jouw gegevens delen met Woonwaarts. Zij zullen je op de hoogte houden van de huurwoningen, zoals wanneer jij je voor deze woningen kunt inschrijven. Schrijf je hier in!

Bekijk de impressies van Hemelrijk!

Klokgroep Hemelrijk Interieur 1 V3 Web
Klokgroep Hemelrijk Interieur 2 V3 A Web
Klokgroep Visualisaties Hemelrijk Druten Shot 10 V2

Contactinformatie

Heb je interesse in een woning en wil je meer informatie? Neem dan contact op met de makelaar! 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Energiezuinig wonen

Energiezuinig wonen

Wil jij ook lage energiekosten? Er zijn enkele duurzame, energiezuinige woningen beschikbaar!

MEER INFORMATIE