bus auto fiets
Menu

De informatiebijeenkomst

Op deze pagina lees je meer over de informatiebijeenkomst en hoe jij je kunt aanmelden.

Over de informatiebijeenkomst

Op donderdag 16 juli van 16.00 tot 19.00 uur vindt er een informele informatiebijeenkomst plaats in Zaal de Linde, aan de Koningswijk 1 in Puiflijk. Hier zullen twee betrokken ontwikkelaars vanuit KlokGroep, een stedenbouwkundige van Buro Waalbrug en een vertegenwoordiger van de gemeente Druten aanwezig zijn. Tijdens de bijeenkomst geven zij nadere toelichting over de beoogde ontwikkeling en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Tevens is er de mogelijkheid om inspraak te hebben in de architectuurstijl.

Je kunt je inschrijven voor een tijdslot van 30 minuten tussen 16.00 en 19.00 uur. In verband met de 1,5 meter regel kunnen er per sessie maximaal 15 mensen deelnemen. De betreffende informatie uit de informatiebijeenkomst zal vanaf 17 juli ook op deze website zijn terug te vinden.

Hieronder kun jij je aanmelden

Meld je aan

Je kunt je aanmelden via jouw persoonlijke account.

 • Ik heb al een account. Klik dan hier om in te loggen en je aan te melden voor de informatiebijeenkomst. Je inlog is altijd jouw email-adres en je wachtwoord heb je zelf ingesteld. Ben je deze vergeten? Via deze pagina kun je een nieuw wachtwoord instellen. Je account (her)activeren kan eenvoudig via deze pagina.

 

 • Ik heb nog geen account. Via deze pagina kun je eenvoudig een account aanmaken. 
  • Vul je gegevens in bij 'nieuwe gebruiker'
   • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat, dan kun je jouw account (her)activeren of een nieuw wachtwoord instellen via de links hierboven.
  • Bevestig je gegevens door in de bevestigingsmail te klikken op 'Bevestig mijn registratie'. Heb je de mail niet ontvangen, controleer dan voor de zekerheid je ongewenst/spamfolder.
  • Je kunt nu een wachtwoord instellen voor jouw account. 
  • Vervolgens kun jij je via jouw account aanmelden voor de informatiebijeenkomst.
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe